Service 4 Events

In de kijker


Tomorrowland

Tomorrowland

De zomer start en vele mensen denken aan allerlei festivals. 

Tomorrowland is één van die vele festivals waarvan vele mensen dromen om ernaar toe te gaan. 
Vele mensen zijn zot van de coole lichteffecten en uiteraard ook van de muziek die wordt verstrekt door de vele boxen. 

Ook service4events heeft zijn diensten op dit bekende festival geleverd. Wij hebben ervoor gezorgd dat alle lichteffecten goed zouden werken. Samen met andere bedrijven hebben wij ervoor gezorgd dat alles pik fijn in orde was voor de vele festivalbezoekers. 
                                                     
Live Today, Love Tomorrow, Unite Forever

Antilliaanse feesten 2018

Antilliaanse feesten 2018

In augustus is het steeds een traditie dat de Antilliaanse feesten van start gaan. Het is een weekend vol feest en plezier! Het was voor service4events een eer om de 36e editie in het jaar 2018 mee te mogen beleven. 

Service4events was al enkele dagen voor de opening van het festival hier aanwezig. Samen met andere bedrijven zorgden we ervoor dat het grootste Caribbean festival ter wereld klaar stond voor de vele festivalbezoekers. 

Service4events leverde vooral zijn diensten op technisch vlak en hielp mee het festival op te bouwen. Ook het voorzien van goede licht-en geluidinstallaties kon service4events bieden aan het festival!


 

Worstenfeesten 2018

Editie 49 Worstenfeesten Vlimmeren 2018

Wat was het weer een topper! Dit keer mocht WR service4events een heel weekend zijn diensten aanbieden. Met fijne collega's hebben wij ervoor gezorgd dat alles piekfijn in orde was voor het weekend van de Worstenfeesten in Vlimmeren. 

Dit jaar gaf de Worstenfeesten hun 49editie. Het was een fantastisch feest met vele bekende artiesten zoals De Kreuners, Kraantje Pappie en nog veel meer. Maar uitzonderlijk voor deze editie was er ook feest op woensdag. Want in Vlimmeren is er een wereldrecord poging gelukt! De titel voor 'langsrijdende fietsenketting' is voor Vlimmeren, voor stad Worst. 

Volgend jaar zijn wij er ook weer bij voor de 50e editie van de Worstenfeesten. 

 

Maak van uw evenement een succes

WR Service4events

Walter Ruts
info@service4events.be
0499 73 16 26
BTW: BE0552 68 44 22
Molenheidedreef 46
2275 Wechelderzande