Service 4 Events

Trouwfeesten

Een trouwfeest is voor vele koppels hét moment uit hun leven. Het is vaak ook één van de meest stresserende momenten uit hun leven, omdat alles piekfijn moet verlopen. Daarom hoort u  vaak dat kersvers gehuwden zelf aan deze speciale dag helemaal niets hebben gehad, omdat ze meer bezig waren met alles in goede banen te leiden dan van dit uniek moment te genieten... Dit is uiteraard jammer, daarom zijn wij er! 

Neem een trouwfeest organisator onder de arm
Wat een goede trouwfeest organisator doet, wat wij doen, is ten eerste alle organisatorische stress bij de verloofden wegnemen. Alles wordt voor u geregeld, van locatie en catering tot het bestek en de kleinste bloem. 

Verder scheppen wij ook een groot vertrouwen tussen idee en uitvoering. Wij garanderen je dat je de controle volledig kan loslaten, zonder ooit de angst te moeten hebben dat het feest niet voldoet aan jouw eisen. Wij graven daarom eerst grondig naar je noden en wensen en communiceren tijdens het proces minutieus en transparant zodat je steeds op de hoogte bent van wat staat te gebeuren. 

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Ervaar een zorgeloos huwelijksfeest en geniet! 
Contacteer ons voor meer informatie


WR Service4events

Walter Ruts
info@service4events.be
0499 73 16 26
BTW: BE0552 68 44 22
Molenheidedreef 46
2275 Wechelderzande